H-2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2. | Telefon: +36 70 886 4878 | +36 23 200 126 | E-mail: info@dentinel.hu

Orvosaink

Dr. Balázs Adrienne

Dr.Balázs Adrienne

1978-ban végeztem Bp.-en  a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude eredménnyel. Fog és szájbetegségek szakvizsgám 1981-ben volt, jeles minősítéssel. Az elmúlt években hivatásom gyakorlása során fontos hely volt a zsámbéki OEP finanszírozott praxis, melyet 2012-ben átadtam egy kolléganőnek.
Azóta is folyamatosan dolgozom: konzerváló fogászat, fogpótlások, valamint ambuláns betegellátás terén.

Dr.Bernwallner Erika

Dr.Bernwaller Erika

2006-2011 között általános fogászattal foglalkoztam

2011 ben kezdtem a fogszabályozásután érdeklődni és szakosodni.

továbbképzések: 2012 Myofunkciónális othodoncia, 2012 Fogszabályozás felnőttkorban, 2012 Fogszabályozás gyermekkorban ,2013 Profilanalízis, 2014 Miniimplantátumok alkalmazása a fogszabályozásban,2014 Láthatatlan fogszabályozás (Alphalign)

Beszélt idegennyelvek: Német( felsőfokon),angol

Dr.Vigváry Zsófia

Dr.Vigváry Zsófia

Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2001-ben. Szakterületeim a konzerváló, esztétikai és protetikai kezelések valamint kisebb szájsebészeti műtétek. A beavatkozások során a lehető legprecízebb ellátásra törekszem ; a páciens igényeinek felmérése , körültekintő , alapos fogászati tervezés, lelked nyomonkövetés. Kiemelten fontosnak tartom a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolatot, amelynek kialakításában kedves, közvetlen személyem segít. Mottóm , hogy a precíz és megbízható munka gyümölcse a boldog és elégedett páciens.

Beszélt idegennyelvek: angol, olasz, német.

dr. Dömösi Ágnes

dr. Dömösi Ágnes

Fogpótlástan

Diplomámat 2012-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Kiskoromtól a fogorvosi pályára vágytam, még a gimnáziumi pályaválasztási időszakban sem fordult meg a fejemben, hogy más hivatást válasszak. Az indíttatást otthonról hoztam: édesanyámtól kapott örökség, hogy a fog- és szájápolás kiemelt fontossággal bír.És hogy miért éppen a fogpótlástanra esett a választásom? Mert a fogászaton belül ez az „építkezés”. Összetett alkotómunka, ahol szükség van az elméleti tudásra, a manuális készségekre, a szépérzékre és empátiára ahhoz, hogy ne pusztán szakmailag tökéletesen kivitelezett, funkcionalitásában és esztétikájában jól helyreállított fogazatot kapjon a páciens, de olyat, amely harmóniában áll arcával és személyiségével. Felemelő érzésnek tartom, amikor sikerül visszaadni egy ember mosolyát, és számomra a legnagyobb szakmai elismerést a kezelés eredményével elégedett, boldogan távozó páciens jelenti. Elkötelezett orvosként betegellátás nem akkor kezdődik, amikor nekilátok a tényleges kezelésnek. Szeretek ráhangolódni a pácienseimre, erre sosem sajnálom az időt. A kölcsönös bizalom és összhang kialakítása, a nyugodt légkör megteremtése alapvetően fontos a megfelelő és hatékony munkához és az esztétikus végeredményhez.

Dr.Jére Noémi

Dr.Jére Noémi

Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvos Tudományi karán végeztem kiváló eredménnyel. Az utóbbi évtizedben felerősödött az igény az esztétikus , szabályos fogsor és a harmonikus mosoly iránt, mely lassan státusz szimbólumnak számít. Ezért munkámat igyekszem legmodernebb készülékek , kezelések alkalmazásával végezni.Célom a legjobban működő , esztétikailag a legeredményesebb eredményt nyújtani. Nagy örömömre szolgál amikor látom, hogy a pácienseim a kitartó együttműködés végeztével szabályos, funckionálisan a legjobb és megszépült mosollyal távoznak a rendelőből. Egy szép fogsor valóban magabiztosságot , jó fellépést és igényességet ad !

Dr.Haller Ákos

Dr.Haller Ákos

Sebész, plasztikai sebész

A Semmelweis orvostudományi karán végeztem, sebész és plasztikai sebész szakorovosként. Célom , hogy a személyreszabott ellátás során ne csak az elérhető legmagasabb szakami színvonalat biztosítsam pácienseimnek , hanem megnyugtató ideális körülményeket is nyújtsak számikra.A plasztikai sebészet olyan elváltozásokra ad lehetőséget , melyek célja a test a lélek valamint a környezet természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. A modern plasztikai sebészeti eljárások , megfelelő technológia és szakmai háttérrel biztonságosak és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

Aszisztenseink

Kép folyamatban

Imeliné Tóth Edit

Bemutatkozás

Különleges ajánlat!
Csomag ajánlataink
Dentinel
  • Kedvezményes fogpótlások a ragyogó mosolyért!
  • Esztétikus tömés 10% kedvezménnyel!
  • Hifu természetes arcfiatalítás!
  • Peroxidmentes fogfehérítés + fogkőleszedés!
Szállás lehetőség
Dentinel

Vendégeink csodálatos négy csillagos szállodai elhelyezésben részesülnek. Kellemes, megnyugtató környezet.

Budapesttől 25 km - re Zsámbék szívében lévő fogászati klinikánk mellett a Szépia Bio Art Hotel, négycsillagos szálloda gondoskodik vendégeink csodálatos elhelyezéséről.

Szolgáltatásaink
Dentinel
  • esztétikai kezelések
  • fogpótlás( korona,híd,implantátum,műfogsor)
  • szájsebészet
  • gyermekfogászat
  • fogszabályozás

Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek ? Készséggel válaszolunk minden kérdésére!
Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek?
Készséggel válaszolunk minden kérdésére!

Értékelje facebook oldalunkat 5*-al és mi megajándékozzuk egy 10 %-os kedvezménnyel melyet bármely kezelés árából felhasználhat!

© Copyright 2018 Dentinel | Dentinel Kft. - Minden jog fenntarva! | Impresszum | Sitemap