H-2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2. | Telefon: +36 70 886 4878 | +36 23 200 126 | E-mail: info@dentinel.hu

Orvosaink

Dr. Balázs Adrienne

Dr.Balázs Adrienne

1978-ban végeztem Bp.-en  a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude eredménnyel. Fog és szájbetegségek szakvizsgám 1981-ben volt, jeles minősítéssel. Az elmúlt években hivatásom gyakorlása során fontos hely volt a zsámbéki OEP finanszírozott praxis, melyet 2012-ben átadtam egy kolléganőnek.
Azóta is folyamatosan dolgozom: konzerváló fogászat, fogpótlások, valamint ambuláns betegellátás terén.

Dr.Bernwallner Erika

Dr.Bernwaller Erika

2006-2011 között általános fogászattal foglalkoztam

2011 ben kezdtem a fogszabályozásután érdeklődni és szakosodni.

továbbképzések: 2012 Myofunkciónális othodoncia, 2012 Fogszabályozás felnőttkorban, 2012 Fogszabályozás gyermekkorban ,2013 Profilanalízis, 2014 Miniimplantátumok alkalmazása a fogszabályozásban,2014 Láthatatlan fogszabályozás (Alphalign)

Beszélt idegennyelvek: Német( felsőfokon),angol

Dr.Vigváry Zsófia

Dr.Vigváry Zsófia

Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2001-ben. Szakterületeim a konzerváló, esztétikai és protetikai kezelések valamint kisebb szájsebészeti műtétek. A beavatkozások során a lehető legprecízebb ellátásra törekszem ; a páciens igényeinek felmérése , körültekintő , alapos fogászati tervezés, lelked nyomonkövetés. Kiemelten fontosnak tartom a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolatot, amelynek kialakításában kedves, közvetlen személyem segít. Mottóm , hogy a precíz és megbízható munka gyümölcse a boldog és elégedett páciens.

Beszélt idegennyelvek: angol, olasz, német.

dr. Molnár Patricía Mira

dr. Molnár Patricía Mira

Esztétikai specialista

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Szakterületeim a konzerváló, esztétikai és protetikai kezelések .Gyerekkoromban egy fogászati kezelés megváltoztatta az egész életemet, ugyanis utána döntöttem el, hogy fogorvos leszek. Sikerült megvalósítanom a célomat, önmagamat. Elmondhatom, hogy azok közé tartozom, akik azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek.A fogászat számomra nem pusztán a fogakról szól, hanem az emberről. Tudom, hogy sokan feszélyezve érzik magukat egy fogorvosi székben, emiatt első perctől kezdve arra törekszem, hogy oldott hangulatú és fájdalommentes legyen a kezelésük, mindezt egy kiválóan felszerelt rendelőben, magasan képzett szakemberekkel együtt valósítom meg.Nálam minden páciens a kifogástalan fogorvosi és fogtechnikai munka mellett megkapja a számára szükséges időt és figyelmet. Egy kedves mosoly és egy barátságos szó, kezdete lehet egy jó orvos–beteg kapcsolatnak, hiszen az őszinte, szép mosolynak mindig a bizalom az alapja.

Dr. Farkas Gyöngyi

dr. Fakras Györgyi

A szabályos mosoly specialistája

Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvos Tudományi karán végeztem kiváló eredménnyel. Az utóbbi évtizedben felerősödött az igény az esztétikus , szabályos fogsor és a harmonikus mosoly iránt, mely lassan státusz szimbólumnak számít. Ezért munkámat igyekszem legmodernebb készülékek , kezelések alkalmazásával végezni.Célom a legjobban működő , esztétikailag a legeredményesebb eredményt nyújtani. Nagy örömömre szolgál amikor látom, hogy a pácienseim a kitartó együttműködés végeztével szabályos, funckionálisan a legjobb és megszépült mosollyal távoznak a rendelőből. Egy szép fogsor valóban magabiztosságot , jó fellépést és igényességet ad !

Dr.Haller Ákos

Dr.Haller Ákos

Sebész, plasztikai sebész

A Semmelweis orvostudományi karán végeztem, sebész és plasztikai sebész szakorovosként. Célom , hogy a személyreszabott ellátás során ne csak az elérhető legmagasabb szakami színvonalat biztosítsam pácienseimnek , hanem megnyugtató ideális körülményeket is nyújtsak számikra.A plasztikai sebészet olyan elváltozásokra ad lehetőséget , melyek célja a test a lélek valamint a környezet természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. A modern plasztikai sebészeti eljárások , megfelelő technológia és szakmai háttérrel biztonságosak és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.

Dr. Tamás Nagy Emőke

Dr. Tamás Nagy Emőke

Fogorvosi tanulmányaimat Marosvásárhelyen, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végeztem, és diplomámat is itt szereztem. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és fogpótlástan. A folyamatos betegellátás mellett rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy jártas legyek a legújabb technikákban. Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását. Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után . A munkám az egyik kedvenc időtöltésem. Legjobban azt szeretem benne, amikor teljesen rendbe hozhatom egy páciensnek a fogait; olyan ez, mint egy nagy felújítás-mindent, ami nem odavaló, eltávolítunk és helyette “építünk” valami szépet. A kreativitás és az alkotás öröme adja a mindennapok kiteljesedését. Örülök, hogy napról-napra olyat csinálhatok, amit élvezek.

Aszisztenseink

Imeliné Tóth Edit

Imeliné Tóth Edit

A fogászati kezelések sikeréhez nagyban hozzájárul a fogorvos és asszisztense között kialakult “különleges” kapcsolat mely az összeszokott, rutinszerű és zökkenőmentes munkavégzésen alapszik. Így biztosítva, hogy a pácienseink biztonságban érezhessék magukat a fogorvosi székben. Fontosnak tartom, hogy a rendelőben oldott családias légkör fogadja a sok esetben szorongva érkező pácienseket: az empatikus hozzáállás, egy kedves mosoly ezen sokat segít!

Szeles Krisztina

Szeles Krisztina

Dentálhigiénikus

A munkám a szenvedélyem és hobbim.A dentálhigiénikusi szakmát a legnagyobb körültekintéssel végzem. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikációval, empátiával, és nyitott hozzáállással el lehet érni azt, hogy a páciensek felismerjék a megfelelő szájhigiénia, a rendszeres fogkő-eltávolítás fontosságát és megértsék ezek preventív szerepét.Nagy hangsúlyt fektetek a részletes, egyénre szabott tájékoztatásra és az oktatásra is.Munkám során a legnagyobb örömöt a pácienseink elégedettsége okozza, a közösen elért eredményeink, és mikor a saját magam által felállított magas minőségi elvárásoknak is maximálisan eleget tudok tenni.Rendelőnkben kolléganőimmel a kezelések ideje alatt igyekszünk feszültségmentes, nyugodt, családias légkört teremteni.

Csakmag Edina

Csakmag Edina

Dentálhigiénikus

Elképesztően változatos és izgalmas terület.Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni rajtuk, mosolyt csalni az arcukra. A mindennapi munka során mindig ér valami olyan pozitív hatás, ami miatt érdemes felkelni másnap. Imádok gyerekekkel foglalkozni, instruálni, motiválni őket, olyan hatással lenni rájuk, ami a fogászathoz való hozzáállást a későbbiekben jó irányban befolyásolja. A munkám az életem, és igyekszem odaadóan ellátni minden feladatot, amit csak rám lehet bízni.

Páciens koordinátorok

Farkas Henrietta

Farkas Henrietta

Mindig olyan munkakörről álmodtam , ahol nap mint nap személyes kapcsolatba kerülhetek az emberekkel. Fontosnak tartom a kezelések előtti feszültségoltást , pontos felvilágosítást , valamint az empátiát. Igyekszem megteremteni a barátságos, kellemes légkört már a váróterembe való belépés első percétől fogva.

Horváth Lilla Rebeka

Horváth Lilla Rebeka

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, ennek a tulajdonságnak nagy hasznát veszem, a rendelő páciens koordinátoraként. Fontosnak tartom az első benyomást, hiszen ez alapozza meg a későbbiekben pácienseink hozzáállását a rendelőnkhöz, a kollégáimhoz és egyben a kezelésekhez. Örömömre szolgál, hogy a munkámból kifolyólag naponta ismerhetek meg új embereket, hogy olyan helyen dolgozhatok, ahol a munkatársakat motiválják, támogatják és elismerik munkájukat.

Pallagi Szilvia

Pallagi Szilvia

Eddigi munkáim során is mindig emberekkel foglalkoztam. Szeretem és igyekszem is felmérni az emberek egyedi igényeit, hogy mindenki számára maximális odafigyeléssel tudjak segíteni, tájékoztatást adni.

Különleges ajánlat!
Csomag ajánlataink
Dentinel
  • Kedvezményes fogpótlások a ragyogó mosolyért!
  • Esztétikus tömés 10% kedvezménnyel!
  • Hifu természetes arcfiatalítás!
  • Peroxidmentes fogfehérítés + fogkőleszedés!
Szállás lehetőség
Dentinel

Vendégeink csodálatos négy csillagos szállodai elhelyezésben részesülnek. Kellemes, megnyugtató környezet.

Budapesttől 25 km - re Zsámbék szívében lévő fogászati klinikánk mellett a Szépia Bio Art Hotel, négycsillagos szálloda gondoskodik vendégeink csodálatos elhelyezéséről.

Szolgáltatásaink
Dentinel
  • esztétikai kezelések
  • fogpótlás( korona,híd,implantátum,műfogsor)
  • szájsebészet
  • gyermekfogászat
  • fogszabályozás

Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek ? Készséggel válaszolunk minden kérdésére!
Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek?
Készséggel válaszolunk minden kérdésére!

Értékelje facebook oldalunkat 5*-al és mi megajándékozzuk egy 10 %-os kedvezménnyel melyet bármely kezelés árából felhasználhat!

© Copyright 2018 Dentinel | Dentinel Kft. - Minden jog fenntarva! | Impresszum | Sitemap