H-2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2. | Telefon: +36 70 886 4878 | +36 23 200 126 | E-mail: info@dentinel.hu

Orvosaink

Dr. Balázs Adrienne

Dr.Balázs Adrienne

1978-ban végeztem Bp.-en  a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude eredménnyel. Fog és szájbetegségek szakvizsgám 1981-ben volt, jeles minősítéssel. Az elmúlt években hivatásom gyakorlása során fontos hely volt a zsámbéki OEP finanszírozott praxis, melyet 2012-ben átadtam egy kolléganőnek.
Azóta is folyamatosan dolgozom: konzerváló fogászat, fogpótlások, valamint ambuláns betegellátás terén.

Dr.Bernwallner Erika

Dr.Bernwaller Erika

2006-2011 között általános fogászattal foglalkoztam

2011 ben kezdtem a fogszabályozásután érdeklődni és szakosodni.

továbbképzések: 2012 Myofunkciónális othodoncia, 2012 Fogszabályozás felnőttkorban, 2012 Fogszabályozás gyermekkorban ,2013 Profilanalízis, 2014 Miniimplantátumok alkalmazása a fogszabályozásban,2014 Láthatatlan fogszabályozás (Alphalign)

Beszélt idegen nyelvek: Német( felsőfokon),angol

Dr.Vigváry Zsófia

Dr.Vigváry Zsófia

Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2001-ben. Szakterületeim a konzerváló, esztétikai és protetikai kezelések valamint kisebb szájsebészeti műtétek. A beavatkozások során a lehető legprecízebb ellátásra törekszem ; a páciens igényeinek felmérése , körültekintő , alapos fogászati tervezés, lelked nyomonkövetés. Kiemelten fontosnak tartom a bizalomra épülő orvos-páciens kapcsolatot, amelynek kialakításában kedves, közvetlen személyem segít. Mottóm , hogy a precíz és megbízható munka gyümölcse a boldog és elégedett páciens.

Beszélt idegen nyelvek: angol, olasz, német.

dr. Molnár Patricía Mira

dr. Molnár Patricía Mira

Esztétikai specialista

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Szakterületeim a konzerváló, esztétikai és protetikai kezelések .Gyerekkoromban egy fogászati kezelés megváltoztatta az egész életemet, ugyanis utána döntöttem el, hogy fogorvos leszek. Sikerült megvalósítanom a célomat, önmagamat. Elmondhatom, hogy azok közé tartozom, akik azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek.A fogászat számomra nem pusztán a fogakról szól, hanem az emberről. Tudom, hogy sokan feszélyezve érzik magukat egy fogorvosi székben, emiatt első perctől kezdve arra törekszem, hogy oldott hangulatú és fájdalommentes legyen a kezelésük, mindezt egy kiválóan felszerelt rendelőben, magasan képzett szakemberekkel együtt valósítom meg.Nálam minden páciens a kifogástalan fogorvosi és fogtechnikai munka mellett megkapja a számára szükséges időt és figyelmet. Egy kedves mosoly és egy barátságos szó, kezdete lehet egy jó orvos–beteg kapcsolatnak, hiszen az őszinte, szép mosolynak mindig a bizalom az alapja.

Dr. Farkas Gyöngyi

dr. Farkas Györgyi

A szabályos mosoly specialistája

Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvos Tudományi karán végeztem kiváló eredménnyel. Az utóbbi évtizedben felerősödött az igény az esztétikus, szabályos fogsor és a harmonikus mosoly iránt, mely lassan státusz szimbólumnak számít. Ezért munkámat igyekszem a legmodernebb készülékek, kezelések alkalmazásával végezni. Célom a legjobban működő, esztétikailag a legeredményesebb eredményt nyújtani. Nagy örömömre szolgál amikor látom, hogy a pácienseim a kitartó együttműködés végeztével szabályos, funckionálisan a legjobb és megszépült mosollyal távoznak a rendelőből. Egy szép fogsor valóban magabiztosságot, jó fellépést és igényességet ad!

Dr. Tamás Nagy Emőke

Dr. Tamás Nagy Emőke

Fogorvosi tanulmányaimat Marosvásárhelyen, a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végeztem, és diplomámat is itt szereztem. Fő érdeklődési területem az esztétikai fogászat és fogpótlástan. A folyamatos betegellátás mellett rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy jártas legyek a legújabb technikákban. Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását. Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után . A munkám az egyik kedvenc időtöltésem. Legjobban azt szeretem benne, amikor teljesen rendbe hozhatom egy páciensnek a fogait; olyan ez, mint egy nagy felújítás-mindent, ami nem odavaló, eltávolítunk és helyette “építünk” valami szépet. A kreativitás és az alkotás öröme adja a mindennapok kiteljesedését. Örülök, hogy napról-napra olyat csinálhatok, amit élvezek.

Dr. Tamás Nagy Emőke

dr. Bosnyák Kata

Esztétikai fogászat/ Gyermek fogászat

Fő profilom az esztétikai fogászat, mely által szebbnél szebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors , fájdalommentes de minőségi kezelés , hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. Mindig megpróbálom a lehető legérthetőbben elmagyarázni a kezelések lépéseit és felhívni a figyelmet a megfelelő szájhigiénia fontosságára fogaink épségének megőrzése érdekében.Nagy hangsúlyt fektetek arra , hogy a gyermekek már korán megismerkedjenek és megszokják a rendszeres fogorvosi ellenőrzéseket és kezeléseket. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját. Biztosíthatom hogy rendelőnkből boldogan távoznak majd!

Aszisztenseink

Imeliné Tóth Edit

Imeliné Tóth Edit

A fogászati kezelések sikeréhez nagyban hozzájárul a fogorvos és asszisztense között kialakult “különleges” kapcsolat mely az összeszokott, rutinszerű és zökkenőmentes munkavégzésen alapszik. Így biztosítva, hogy a pácienseink biztonságban érezhessék magukat a fogorvosi székben. Fontosnak tartom, hogy a rendelőben oldott családias légkör fogadja a sok esetben szorongva érkező pácienseket: az empatikus hozzáállás, egy kedves mosoly ezen sokat segít!

Szeles Krisztina

Szeles Krisztina

Dentálhigiénikus

A munkám a szenvedélyem és hobbim.A dentálhigiénikusi szakmát a legnagyobb körültekintéssel végzem. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a megfelelő kommunikációval, empátiával, és nyitott hozzáállással el lehet érni azt, hogy a páciensek felismerjék a megfelelő szájhigiénia, a rendszeres fogkő-eltávolítás fontosságát és megértsék ezek preventív szerepét.Nagy hangsúlyt fektetek a részletes, egyénre szabott tájékoztatásra és az oktatásra is.Munkám során a legnagyobb örömöt a pácienseink elégedettsége okozza, a közösen elért eredményeink, és mikor a saját magam által felállított magas minőségi elvárásoknak is maximálisan eleget tudok tenni.Rendelőnkben kolléganőimmel a kezelések ideje alatt igyekszünk feszültségmentes, nyugodt, családias légkört teremteni.

Csakmag Edina

Csakmag Edina

Dentálhigiénikus

Elképesztően változatos és izgalmas terület.Szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni rajtuk, mosolyt csalni az arcukra. A mindennapi munka során mindig ér valami olyan pozitív hatás, ami miatt érdemes felkelni másnap. Imádok gyerekekkel foglalkozni, instruálni, motiválni őket, olyan hatással lenni rájuk, ami a fogászathoz való hozzáállást a későbbiekben jó irányban befolyásolja. A munkám az életem, és igyekszem odaadóan ellátni minden feladatot, amit csak rám lehet bízni.

Páciens koordinátorok

Farkas Henrietta

Farkas Henrietta

Mindig olyan munkakörről álmodtam , ahol nap mint nap személyes kapcsolatba kerülhetek az emberekkel. Fontosnak tartom a kezelések előtti feszültségoltást , pontos felvilágosítást , valamint az empátiát. Igyekszem megteremteni a barátságos, kellemes légkört már a váróterembe való belépés első percétől fogva.

Seres Éva

Seres Éva

Elengedhetetlennek tartom, hogy az ember szeresse a munkáját és azt az időt, amit a munkájával tölt. Fontos számomra, hogy olyan környezetben legyek, ahol az ehhez szükséges motivációt és segítséget megkapom, ezt számomra a Dentinel Fogászati Klinika adja meg. Szeretek az emberekkel kapcsolatot teremteni és látni azt, mikor mosolyogva távoznak a rendelőből. Alapvetőnek tartom a paciensek bizalmának elnyerését, hisz e nélkül a mi munkánk sem lehet sikeres.

Különleges ajánlat!
Csomag ajánlataink
Dentinel
  • Alpha Bio Implantátum 89 900 Ft
  • Direkt héj 19 900 Ft
  • Fogszabályzó készülék - 10% kedvezmény
  • Fémkerámia korona 29 900 Ft
Szállás lehetőség
Dentinel

Vendégeink csodálatos négy csillagos szállodai elhelyezésben részesülnek. Kellemes, megnyugtató környezet.

Budapesttől 25 km - re Zsámbék szívében lévő fogászati klinikánk mellett a Szépia Bio Art Hotel, négycsillagos szálloda gondoskodik vendégeink csodálatos elhelyezéséről.

Szolgáltatásaink
Dentinel
  • esztétikai kezelések
  • fogpótlás( korona,híd,implantátum,műfogsor)
  • szájsebészet
  • gyermekfogászat
  • fogszabályozás

Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek ? Készséggel válaszolunk minden kérdésére!
Üdvözöljük a Dentinel Klinika oldalán. Segíthetünk Önnek?
Készséggel válaszolunk minden kérdésére!

Értékelje facebook oldalunkat 5*-al és mi megajándékozzuk egy 10 %-os kedvezménnyel melyet bármely kezelés árából felhasználhat!

© Copyright 2019 Dentinel | Dentinel Kft. - Minden jog fenntarva! | Impresszum | Sitemap